Lakatos Adriánt választották a KKT új elnökének - Külhoni Magyarok
általános Hírek Vajdaság

Lakatos Adriánt választották a KKT új elnökének

Adán is megalakult az új összetételű Községi Képviselő-testület.

Lakatos Adriánt választották a KKT új elnökének, még az elnökhelyettes Búcsú Attila marad. A képviselő-testület titkára továbbra is Gavrilović Vanja lesz. Az alakuló ülésen döntöttek a polgármester, a polgármester-helyettes és a községi tanács tagjainak személyéről is. Ada község vezetője a következő négy évben Bilicki Zoltán, a Szerb Haladó Párt tisztségviselője, még a polgármester-helyettes Avramović Igor lesz.

Lakatos Adrián, elnök, KKT, Ada: „Rendkívül fontosnak tartom, hogy betartsuk a kampány során tett ígéreteinket, hogy befejezzük azokat a dolgokat, amiket már elkezdtünk. Kiemelten hangsúlyoznám, hogy civil szervezeteinket, hagyományápoló köreinket fejleszteni és éltetni szeretnénk. Gyönyörűen fejlődnek a községben, de úgy érzem, hogy ennek érdekében nekünk, politikusoknak is meg kell tennünk a magunkét. Emellett rendkívül fontosnak tartom még azt is, hogy a következő négy évben megszólítsuk a fiatalokat is.”

Forrás: PannonRTV

 

Kapcsolodó cikkek

  • Megnyitotta kapuit Gombaszög

    Kezdetét vette az idei Gombaszög fesztivál, amely július 16-21. között 35 programhelyszínen, köztük hat zenei színpadon több mint 80