Az erdélyi magyar vállalkozók számára is elindul a Nemzetpolitikai Államtitkárság mentorképző programja - Külhoni Magyarok
Hírek

Az erdélyi magyar vállalkozók számára is elindul a Nemzetpolitikai Államtitkárság mentorképző programja

Erdélyben is elindítja mentorképző programját a Nemzetpolitikai Államtitkárság idén. Az elmúlt 2 évben a program a Vajdaságban már rendkívül eredményesen segítette a régió vállalkozói közösségét.

A programra olyan erdélyi magyar fiatal vállalkozók és tapasztalt szakemberek jelentkezését várják, akik mentorált vagy mentor szerepben segítenék egymást szakmai problémáik megoldásában, illetve hosszabb távon szívesen erősítenék tudásukkal, kapcsolati hálójukkal az Erdélyi Mentorprogram alumni hálózatát.

A mentor és mentorált párosok között szakmai találkozókat szerveznek konkrét szakterületi kérdések mentén. Tematikus előadások, képzések is várják a résztvevőket, akik egymást is segítik majd vállalkozásfejlesztési témákban, csoportosan és egyénileg, konkrét kihívások és egyedi igények alapján. További információ a programról ezen a linken érhető el.

Krónika

Kapcsolodó cikkek

  • Megnyitotta kapuit Gombaszög

    Kezdetét vette az idei Gombaszög fesztivál, amely július 16-21. között 35 programhelyszínen, köztük hat zenei színpadon több mint 80