Tóth Csabát jelöli Arad megye prefektusi tisztségére az RMDSZ - Külhoni Magyarok
Hírek

Tóth Csabát jelöli Arad megye prefektusi tisztségére az RMDSZ

Tóth Csabát javasolja Arad megyei prefektusnak az RMDSZ Arad megyei szervezetének Állandó Tanácsa.

Az RMDSZ Arad megyei szervezetének állandó tanácsa szerint jelültjüknek „megfelelő tapasztalata van a köz- és a magánszféra területén egyaránt”.

„A 43 éves aradi jogász többször bizonyított a magán- és közszférában is pályafutása során, de a politika sem áll távol tőle. Jogi tanulmányait és mesteri képzését Aradon végezte, ahol a későbbiekben menedzsment képzésben is részesült.

„2005-2010 között a megyei szervezet ügyvezető elnökeként tevékenykedett, 2008-2012 között pedig megyei tanácsosi tisztséget töltött be. Eddigi szakmai pályafutása során több vállalat vezetőtanácsának volt tagja, párhuzamosan pedig jogi és üzleti tanácsadással foglalkozott magánszemélyként. Kiemelkedő vezetői tapasztalatra tett szert, amikor 2013 márciusában a Fornetti romániai vezérigazgatójának nevezték ki, amelyet a csőd széléről mentett meg.” – áll az Arad megyei szervezet közleményében.

Az RMDSZ-nek soha nem volt prefektusa Arad megyében. A szervezet képviselői alprefektusi tisztséget töltöttek be 1996 és 2000, 2005 és 2009, valamint 2010 és 2012 között.

Krónika

 

 

Kapcsolodó cikkek