Újabb hazug baloldali gyűlöletkampány, lemigránsozott külhoniak - Külhoni Magyarok
Hírek Magyarország

Újabb hazug baloldali gyűlöletkampány, lemigránsozott külhoniak

„Azzal, hogy a baloldali főjelölt a külhoni magyarokkal riogat, egyértelművé vált, a baloldallal a legalapvetőbb sorskérdésekben sem alakítható ki nemzeti minimum. A jövő évi választáson a nemzet jövője a tét” – fogalmazott tegnap közösségi oldalán Zsigmond Barna Pál, a külügyi tárca miniszteri biztosa, a Nemzeti Összetartozás Bizottság fideszes tagja.

Felidézte, hogy 2001-ben a karácsonyi ünnepek időszakában indította el a baloldal gyűlöletkampányát, amikor Kovács László és Gyurcsány Ferenc azzal riogattak, hogy 23 millió román munkavállaló özönli el Magyarországot, és emiatt emberek tízezrei fogják elveszíteni munkájukat. Azután 2004-ben a baloldal, az irigységre építve, a határon túli magyarok ellen uszított, azt hazudták, hogy ha külhoni magyarok megszerzik az állampolgárságot, akkor százezerszámra jönnének ide, és elvennék az anyaországi magyarok pénzét, kevesebb lesz a nyugdíj, a szociális ellátás, nem lesz munkahely.

Majd 2019-ben az európai uniós választási kampányban azt mondták, Ukrajnából, Indiából, Törökországból, Mongóliából érkező tízezrek veszik el a kormány meghívására a magyarok munkahelyeit. És most Márki-Zay Péter azzal akar pánikot kelteni, hogy a Fidesz-kormány több mint 55 ezer migránst telepített be egy év alatt Magyarországra.

Csakhogy ő a migránsok közé sorolja a hazatérő külhoni magyarokat, emellett hetven százaléka a betelepülőknek európai országokból származik, de jönnek Amerikából, Ausztráliából és Kínából is. Márki-Zay – a szocialista Bangónéhoz hasonlóan, aki a családjával együtt szerepelt a 2004-es plakátokon – a nevét adta a határon túli magyarok ellen irányuló gyűlöletkampányhoz, és előszeretettel használja családját a háttérhez. Az előválasztáson megbukott Jakab Péter pedig már a határon túliak szavazati jogát is meg akarja szüntetni – figyelmeztetett Zsigmond Barna Pál.

Leszögezte: a baloldal nem változik, nem riadnak vissza a hazugságtól, a legprimitívebb szociális demagógiától, a hatalom megszerzése érdekében szembefordítják a magyart a magyarral.

Magyar Hírlap

Kapcsolodó cikkek