Interaktív mese előadás Dublinban - Külhoni Magyarok
Magyarok a diaszpórában

Interaktív mese előadás Dublinban

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar-Ír Színház ismét bemutatta magyar nyelvű interaktív mese előadását Dublinban.

A „Nem mind arany, ami csillag…” a 3. bemutatóját élte meg nem meglepő módon. A mesés interaktív színházi utazás szórakoztató kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mit lehet tenni, ha egy boszorkány vacsorázni hív, és kiderül, hogy mi vagyunk a főétel? Merre induljon a szegény legény, hogy megtalálja a kincset, amely megmentheti a királyságot? Hogyan lehet túljárni a kobold eszén? Ezekre, és még hasonló kérdésekre kaphatott választ a közönség. Az előadás angol nyelvű felirattal lett kiegészítve, így a rokonok, barátok is bekapcsolódhattak és érthették, mi folyik a színpadon, s az egész teremben.

Kép: korosiprogram.hu

A 60 perces előadást követően a MESEERDŐ várta a gyerekeket, ahol bepillantást nyerhettek a színfalak mögé, találkozhattak a színészek által megformált karakterekkel, és különböző játékokat játszhattak közösen.

Írta: Varnyu Kata

Fordította: Biri Ingrid, Kovács Gergely fordítása nyomán

Mesélő – Tatár Gabriella

Őr / Szegény legény – Kovács Gergely

Király / Óriás / Varázsló – James Maher

Csillag / Tündér / Boszorkány – Varnyu Kata

Kobold – Yan Serafim Schwider

Díszletek – Tatár Gabriella, Dezméri Sándor, Tóth Magdolna

Technika – Biri Ingrid, Egyed Anita, Soltész Norbert, László Norbert

Támogatók: Culture Bridge CLG, Bethlen Gábor Alap

Szanyi Km Gábor ösztöndíjas, korosiprogram.hu

Kapcsolodó cikkek

  • Fehér Rózsa Bál Sydneyben

    Amióta magyarok laknak Sydneyben, időközönként megrendezik a Fehér Rózsa Bált, ami a magyar közösség fiatal felnőtt tagjait hivatott bemutatni