Pályzati kiírás külhoni óvodapedagógusoknak - Külhoni Magyarok
Magyarország Pályázatok Szeptember – oktatás

Pályzati kiírás külhoni óvodapedagógusoknak

A Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program „Bábozzunk együtt!” címmel pályázatot hirdet minden külhoni gyakorló óvodapedagógusnak, aki magyar tanítási nyelvű intézményben vagy csoportban dolgozik.

A pályázatban rövid bábelőadásokat várnak, amelyeket egy óvodai csoport vagy a csoportból néhány gyerek mutat be, játszik el, olyan bábokkal, amelyeket a csoport maga készített el. Az előadás alapja lehet bármi, ismert népmese vagy modern mese, vers- vagy dalfeldolgozás, akár saját történet. A történethez készített bábok készülhetnek bármilyen technikával (kesztyűbáb, pálcás báb, marionett), anyaga lehet akármi (papír, fonal, szövet, műanyag…).

A pályázat célja annak bemutatása, erősítése, hogy a bábozás, a kitalálástól a készítésen át a történet elmeséléséig, annak eljátszásáig mind a gyermekekre, mind a felnőttekre pozitív, fejlesztő hatással van.

 

A beküldött pályázatokat 3 fős szakmai zsűri értékeli. A beküldött alkotások közönségszavazáson is részt vesznek a program Facebook-oldalán, itt a legtöbb szavazatot elnyerő produkció nyer.

 

Nyeremények

  1. díj – 300.000,- Ft értékű sportszer/játék csomag
  2. díj – 200.000,- Ft értékű sportszer/játék csomag

3 díj – 100.000,- Ft értékű sportszer/játék csomag

 

Közönségdíj: 30.000,- Ft értékű sportszer/játék csomag; a közönségszavazáson résztvevők között kisorsolunk 3 db vezeték nélküli fülhallgatót 20-20 ezer Ft értékben.

 

A részvételről az induló óvodai csoportok köszönőoklevelet kapnak elektronikusan.

 

A pályázatokat a seregszemle@ovodaprogram.eu címre kell beküldeni.

 

A pályázatokat 2021. november 5-ig várja a kiíró.

A közönségszavazás időpontja: 2021. november 9-től november 12. 12:00 óráig tart

Eredményhirdetés: 2021. november 22.

 

További részletek a program honlapján: www.ovodaprogram.eu/babozzunk-egyutt

 

Kapcsolodó cikkek