Topolyán folytatódott a Vajdasági Mentorprogram - Külhoni Magyarok
általános Hírek Vajdaság

Topolyán folytatódott a Vajdasági Mentorprogram

Topolyán folytatódott a Vajdasági Mentorprogram. A projekt tavaly októberben megkezdett harmadik évadának soron következő állomásán a mentorok és mentoráltjaik a TSC Aréna VIP szektorában gyűltek össze.

77 mentorált és 26 mentor részvételével zajlik a program, a Prosperitati Alapítvány szervezésében, valamint a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának és a Vajdasági Magyar Vállalkozók Egyesületének támogatásával. A Design Terminal szakmai partnerségével még 2022. októberben kezdődött a Vajdasági Mentorprogram harmadik évada.

Hajnal Virág, a Nemzetpolitikai Államtitkárság főosztályvezetője a rendezvény megnyitóján elmondta, hogy ez olyan program, ami nem anyagi támogatást nyújt, hanem a Prosperitati által biztosított anyagi támogatáshoz ad egy kis szakmai támogatást. Így járul hozzá ahhoz, hogy a vállalkozók még hatékonyabban tudják felhasználni az igényelhető forrásokat.

Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője hangsúlyozta, hogy önmagában az a tény, hogy vállalkozói közösséget építenek, egy fontos mozgatórugója a mentorprogramnak. Ezen a napon a branding kommunikációról volt szó, illetve az értékalapú marketingről. A témákat úgy választották ki, hogy meghallgatták a visszajelzéseket, az alapján felmérték a vállalkozók igényeit.

A Vajdasági Mentorprogramnak köszönhetően kialakult egy vállalkozói közösség, amelynek képviselői együttműködnek, közösségileg elkötelezettek. Mindezek által munkahelyeket hoznak létre, ami nagyon sok család megélhetésének alapját is jelenti.

Forrás: Vajma.info

Kapcsolodó cikkek