Pomozi Attila és felesége, Andi hat évvel ezelőtt költöztek ki az Egyesült Államokba, Florida államba, Miamiba. Itt indították el saját vállalkozásukat, a Herbert’s Bakery&Bistro nevet viselő magyaros pékségüket. Eredetileg kávézót és cukrászdát szerettek volna működtetni, de időközben nagy hangsúlyt kaptak náluk a kenyerek és a péksütemények is.
A hét minden napján nyitva vannak, vasárnap pedig igazi magyar különlegességekkel várják az oda betérőket. Ilyenkor levest, „másodikat” és desszertet is felszolgálnak. A pékség felhozatalából persze nem hiányozhat a zserbó, pozsonyi kifli, almás pite, bejgli és rétes sem. Bizonyos napokon még csirkepaprikást és a gulyást is készítenek, amit a helyiek ismernek és szeretnek is. Attila és Andi az ételek útján népszerűsítik Amerikában a magyar kultúrát és ápolják az otthoni hagyományokat.