Felvidéki Gazdasági Fórum első alkalommal - Külhoni Magyarok
általános Események Felvidék Hírek

Felvidéki Gazdasági Fórum első alkalommal

A Felvidéki Mentorprogram folytatásaként jövő héten csütörtökön Komáromban rendezik meg I. Felvidéki Gazdasági Fórumot, mely a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége és a Baross Gábor Alapítvány szervezésében valósul meg.

A szervezőktől megtudtuk, a a Design Terminal szakmai partneri támogatása mellett a rendezvény a megvalósított programelemek folytatásához kapcsolódó párbeszéd lehetőségét teremti meg, valamint alkalmat kínál a felvidéki vállalkozók közötti együttműködésre, a vállalkozókat érintő aktuális kérdések közös megoldáskeresésére. Szeptember 22-én a komáromi Tiszti Pavilonban különböző előadások várják majd az érdeklődőket már délelőtt 10 órától. Az ünnepélyes megnyitó (köszönti a jelenlévőket Forró Krisztián, Potápi Árpád János és Jónás László) után Világi Oszkár, a Slovnaft vezérigazgatója vázolja a jelenlegi gazdasági trendeket, majd az ismert tévés újságíró, Gundel Takács Gábor a kapcsolati tőke erejére kíván rávilágítani.

Porkoláb Imre, az MCC Flow Kutatóintézet vezetője a válságkezelési stratégiák világát hozza közelebb a fórum résztvevőinek, Bindics Zsolt pedig vállalati szempontból mutatja be a lehetőségeket a nehéz gazdasági helyzetben. A délután további részében két kerekasztal-beszélgetés is zajlik majd a fórumon, ezzel is segítve a résztvevő vállalkozókat a nehéz gazdasági helyzetben való útkeresésre. A tapasztalatmegosztást segíti majd a késő délutáni program is, amelyben a kapcsolatépítést helyezik előtérbe. Az érdeklődők számára még korlátozott számban elérhető a regisztráció!

Forrás: Ma7.sk

Kapcsolodó cikkek