Indul az Erdélyi Mentorprogram 3. évada! - Külhoni Magyarok
általános Erdély Hírek

Indul az Erdélyi Mentorprogram 3. évada!

A Nemzetpolitikai Államtitkárság külhoni partnereivel és szakmai együttműködésben a Design Terminállal 2019 óta működteti a Külhoni Nagyvállalkozói Mentorprogramot. A program keretében a külhoni magyar nagyvállalkozók önkéntes mentorálással segítik a fiatal vállalkozókat. 2019 óta egy 750 fős, erős vállalkozói közösség számíthat egymásra. A Mentorprogramot Vajdaságban, Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján, Muravidéken és Horvátországban is megszerveztük. Vajdaságban hamarosan zárul a 3. évad, Erdélyben pedig most indítjuk útjára megújult tartalommal és formában a Mentorprogram 3. évadát.

Csatlakozz hozzánk mentoráltként, ha kezdő cégalapítóként, fiatal vállalkozóként tapasztalt szakemberek és mentorok segítségével szeretnél fejlődni!

Ha úgy érzed, hogy inkább mentorként adnád át az évek alatt megszerzett tudásodat kezdő vállalkozóknak, szintén itt a helyed!

Mit kaphatsz a program során?

  • 40 órányi személyre szabott mentorálást
  • 60 órányi üzleti képzést és workshop alkalmat
  • Üzleti képzéseket, inspirációs workshopokat
  • Személyes mentorálást tapasztalt vállalkozóktól
  • Szakmai támogatást az üzleti terved kidolgozásához
  • Lehetőséget a kapcsolati hálód bővítésére
  • Összetartó közösséget

Jelentkezz május 10-ig, hogy részese lehess Erdély legnagyobb vállalkozói közösségének!

Jelentkezési felület mentoroknak.

https://forms.gle/eaoj3Wyifo6S9AAz8

Jelentkezési felület mentoráltaknak.

https://forms.gle/Fob46YePS42xgMyD7

A képzést kifejezetten olyan mentorált jelölteknek ajánljuk, akik nem vettek részt az előző képzési sorozatban. A férőhelyek száma limitált!

A program a Nemzetpolitikai Államtitkárság, a Design Terminal és a Pro Economica Alapítvány együttműködésében valósul meg.

Kapcsolodó cikkek