Indul a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének második nagy családi vetélkedője - Külhoni Magyarok
Hírek Magyarország

Indul a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének második nagy családi vetélkedője

Másodszor rendezik meg (H)azám! mottóval a Kárpát-medence nagy családi vetélkedőjét február végétől.

A szervező Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint a családok játéka idén is két internetes fordulóból és egy személyes részvétellel Budapesten megrendezendő döntőből áll, amelyre a hat legtöbb pontot szerző család kap meghívást.

A játékra jelentkező családok a magyar történelem, irodalom, képzőművészet, tudomány, népi hagyományok és sport témakörökben tesztelhetik tudásukat a február 26-án induló vetélkedőn.

Márton Zsuzsanna, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elnöke a kezdeményezésről elmondta, hogy a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete volt az ötletadó 2020-ban.

A vetélkedő első Kárpát-medencei szintű megszervezéséhez kapcsolódó visszajelzések nagyon kedvezőek voltak, a családok számára izgalmas kutatási terepet és kikapcsolódást jelentett a részvétel – mondta.

Hozzátette: bíznak abban, hogy a játék alkotó feladatai, kreatív tevékenységei és értékes, jelentős pénzbeli és üdülési nyereményei a második alkalommal is elnyerik a családok tetszését.

Márton Zsuzsanna arra kért minden magyar családot, legyen részese a vetélkedőnek, kapcsolódjon be játékos formában a magyar értékek és kultúra megismerésébe, és regisztráljanak minél többen a (H)azám! című vetélkedőre a www.ncsv.hu internetes portálon.

MTI

Kapcsolodó cikkek