Június 3-án kerül sor a Magyar szemmel fotópályázat eredményhirdetésére - Külhoni Magyarok
Hírek Június – összetartozás

Június 3-án kerül sor a Magyar szemmel fotópályázat eredményhirdetésére

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghirdetett Magyar szemmel fotópályázat eredményhirdetésére 2021. június 3-án (csütörtökön) 9.30 órai kezdettel kerül sor online formában. Az eredményhirdetésen köszöntőt mond Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

A Magyar szemmel című fotópályázatot április végén hirdette meg a Nemzetpolitikai Államtitkárság azzal a céllal, hogy új formában kapcsoljuk össze a világ különböző pontjain élő magyarokat, erősítsük a köztük lévő kapcsolatot és vizuális formában mutassuk be a magyarok jelenlegi helyzetét, hangulatát, érzéseit.

A fotópályázat két fő témára épült: csodás helyek bemutatása, valamint a járvány utáni újrakezdés, emellett a fiatalok – 13–18 éves korosztály – az online tanulás témakörében is pályázhattak fotókkal.

Az eredményhirdetés keretében minden kategória szakmai zsűri által kiválasztott győztesei, valamint a közönségszavazás eredményei is kihirdetésre kerülnek, az utóbbi keretében 2021. június 1-jén (kedden) 16 óráig, valamint a második rész esetében kedden éjfélig még van lehetőség szavazni a kedvenc fotókra a Külhoni Magyarok közösségi oldalon, amely az alábbi linken érhető el.

A Magyar szemmel fotópályázat eredményhirdetése 2021. június 3-án (csütörtökön) 9.30 órától követhető Potápi Árpád János államtitkár közösségi oldalán.

Felvidék Ma

Kapcsolodó cikkek