Színvonalas programok az ipolysági Szent István Napokon - Külhoni Magyarok
Felvidék Hírek

Színvonalas programok az ipolysági Szent István Napokon

Az idén ötödik alkalommal szervezik meg Ipolyságon a Szent István Napok rendezvénysorozatát, amire 2021. augusztus 20-a és 22-e között kerül sor a Honti Kaszinó főszervezésében.

A programok augusztus 20-án, pénteken a városháza színháztermében kezdődnek; 16 órakor a Kossuth-díjas énekes és mesemondó, Berecz András adja elő Tréfamesék című műsorát. Másnap 18 órától szintén a városháza színházterme biztosít helyszínt a Kolompos zenekar fellépésének, amely elsősorban gyermekeket igyekszik megszólítani.

Augusztus 22-én, vasárnap a programokat az ipolysági római katolikus templomban ünnepi szentmise nyitja meg, amely keretein belül Korpás Éva és Madarász András közreműködik. A szentmisét követően, 12 órakor ünnepi koszorúzásra kerül sor a Szent István-szobornál, ahol az MKP Nyitra megyei alelnöke, Csenger Tibor mond ünnepi köszöntőt.

A rendezvénysorozat záróprogramjaként 19 órakor a Varga Miklós Band lép színpadra a város színháztermében; a koncert előtt ünnepi köszöntőt mond Forró Krisztián, az MKP országos elnöke.

A három napon át tartó rendezvénysorozat, ami színes programokkal igyekszik felpezsdíteni a kisváros kulturális életét, minden bizonnyal ezúttal is méltó módon állít emléket államalapító királyunknak, Szent Istvánnak. A rendezvényekre a belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel vár a szervezőség.

Ma7

Kapcsolodó cikkek