A Brüsszeli Magyar Háznak otthont adó Hôtel Saintenoy, az Old England, az egyik legjelentősebb európai art nouveau stílusú épülete. Tervezője Paul Saintenoy volt. Nagy-Britannia és az Egyesült Államok nagy rajongójaként épp csak belépett harmincas éveibe, amikor leírta Kent, Oxfordshire, Cambridgeshire és Northamptonshire építészetét és egyúttal ugyanott régészeti kutatásokat is folytatott.

Akárcsak Saintenoy életében, a könyvtárteremben a polcok a plafonig érnek. A dús növényzetet ábrázoló türkiz színűre festett domborművet itt-ott a régi kőműves céhek által használt szerszámok ábrázolásai szakítják meg. A hullámzó barokk és a ragyogóan fehér Szent Mihály szobor a főlépcső motívumai. Egy titkos ajtó található a lépcsőfordulóban, PF monogrammal, valamint 13 rejtélyes betű.* Még tovább, fent Évaldre szignózta a színezett ablakot, amely motívumait saját munkáiból állította össze. Az egyszerűség esszenciájaként ez a japán stílusú mestermű hullámokat és egy sziklát ábrázol. Hasonlóan a Szépművészeti Palota Évaldre művéhez, itt is a szürke habok váltakoznak sötétbarna alapon a kereten és az egészet a napsugár méz-aranya lengi be.

Az épületben működő magyar szervezetek: a Magyar Ház mellett, a Magyar Katolikus Misszió, a Belgiumi Magyarok Szövetsége és a Magyarok Világszövetségének brüsszeli irodája.

Az épületről francia, illetve holland nyelvű ismertető található az Inventaire du Patrimoine Architectural honlapján.