Ismét együtt koszorúzott az MKP, az Összefogás és a Most-Híd - Külhoni Magyarok
Hírek

Ismét együtt koszorúzott az MKP, az Összefogás és a Most-Híd

Az elmúlt hetek politikai üzengetései után ma ismét együtt mutatkoztak a nyilvánosság előtt MKP, az Összefogás és a Most-Híd vegyespárt vezetői.

Az apropót az aradi vértanúk emléknapja adta. Ennek keretében Pozsonyban, a Kecskekapu úti evangélikus temetőben közösen koszorúkat helyeztek el az 1849-es vértanúk, Báró Jeszenák János és Rázga Pál evangélikus lelkész sírjánál.

Az MKP részéről Forró Krisztián pártelnök és Bárdos Gyula, az Összefogás részéről Mózes Szabolcs pártelnök és Pálinkás Éva, a Most-Híd vegyespárttól pedig Sárközy Irén és Rigó Konrád elnökségi tagok helyezték el az emlékezés koszorúit.

A három delegáció után, de külön, Őry Péter korábbi OT-elnök és sikertelen MKP elnökjelölt is elhelyezte saját koszorúját.

Az augusztus 20-i komáromi rendezvény után ez volt az idei második közös koszorúzás a három párt részéről. Az elvileg az egységes politikai képviseletre törekvő pártok a napokban közös futballmérkőzésen is részt vettek.

A szimbolikus üzenettel bíró, közös fellépések mellett ugyanakkor legalább ennyi, üzengetésekkel tarkított politikai csörte is kísérte ténykedésüket az elmúlt hónapokban.

Körkép

Kapcsolodó cikkek