GPS: 39° 59′ 24.7″ S 145° 9′ 52.5″ E
Cím: 9. Homeleigh rd., Melbourne, Keysborough, 3173
Honlapcím: www.parkmoresc.com.au
Intézményvezető: Makai István

A főként sportrendezvényeknek és kulturális rendezvényeknek otthont adó klubházat a magyar délvidéki kivándorlók alapították 1977-ben. 1979-ben vásárolták meg az ingatlant Keysborough-ban, Ausztráliában, és nem sokkal később megépítették a klubházat. Létrehozták a Parkmore Blue Danube Soccer Club elnevezésű futball klubot, amely játszott különböző Viktória állami ligákban az elmúlt 30 évben, és szép sikereket is elért.

Olyan játékosokkal is kapcsolatban volt a klub, mint Puskás Ferenc, vagy Abonyi Attila – tagja az 1974 Socceroos World Cup csapatnak.

Regisztrált csapatai száma ingadozott az évek során, néha csak egy, de néha 6 vagy 7 csapat is volt, köztük több korosztályosokra osztva.

2002-ben került sor a Parkmore Soccer Club és a DMSZ magyar Social Club egyesülésére, egy erősebb egyesület létrejötte érdekében. Az Egyesület karitatív tevékenységet is végez, erre jó példa a közelmúltban, 2013. szeptember 22-én délután megrendezett jótékonysági, szezonzáró labdarúgó tornát, melynek bevételét a 2013-as évi magyarországi árvízkárosultaknak ajánlotta fel a szervezet.

Molnár Balázs